Magazine Uncle Wellington

The faster I waltz, the better I jive

 

 

In afwachting van de nieuwe plaat The faster I waltz, the better I jive, lanceert Uncle Wellington in juli en augustus een gelijknamige tentoonstelling en een bijhorend magazine met kunst en literatuur die op de muziek gebaseerd zijn. De tentoonstelling is van 23 tot 30 juli in NEST (Gent) te zien, en van 6 tot 13 augustus in Pand.A (Kortrijk).

Het magazine is te krijgen op de tentoonstellingen en op een dertigtal andere locaties. Hier kan je het ook online lezen.

De plaat The faster I waltz, the better I jive komt eind september uit.

Met werk van:
Toon Delanote, Petra Elst, Tania Verhelst, Ellen Pil, Joshua Kint, Hugo Kaïret, Hans Depelchin , Tom van Ryckeghem , Jürgen Nakielski, Patrick Vertenten, Thomas Jacques, Pieter Vanaudenaerde, Louis Libbrecht, Carlijne Hertog, Pieter Jan Martyn, Lode Van de Velde
Met de steun van:
Stad GentJohn, I’m Only DancingVynilla Vinyl