Nieuwe single Modern Art: Little Jack

Little Jack is een compromisloos catchy nummer, dat Modern Art verder neerzet als moderne adepten van bands als The Hollies, The Zombies en The Beatles. Het nummer werd geproducet door Reinhard Vanbergen (Das Pop, School Is Cool, …) en gemasterd door Frederik Dejongh (Jerboa). Little Jack is te vinden op Spotify en iTunes.

Popmuziek een dagelijkse dosis kitsch meegeven; dat is de missie van Modern Art. Daarom wordt Little Jack vergezeld van een animatievideoclip, gemaakt door Matthijs Verstegen. Daarin is het nummer de soundtrack bij een ruimtereis met epische proporties.

Koop Little Jack via iTunes.

Volg Modern Art op facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s