Recensie: ‘Voorbij het licht’ door Verborgen Bibliotheek

Verborgen Bibliotheek las ‘Voorbij het licht’

Verborgen Bibliotheek

174329371Ik lees regelmatig korte verhalen, echt ideaal als je door omstandigheden weinig kan lezen maar toch niet zonder leesvoer kan. Het zijn voornamelijk de thrillerbundels die je bij mij zult vinden, maar dit boek schreeuwde om gelezen te worden. In dit literaire werk vind je zeven verschillende verhalen, die elk als gemeenschappelijke noemer de unieke personages hebben. Deze mensen hebben elk een uniek talent, maar juist daardoor zullen ze nooit goed kunnen integreren in de samenleving.

Wat meteen opvalt is dat de auteur oog voor detail heeft. Het boek bevat maar 126 bladzijden, verdeelt over zeven verhalen, maar toch is geen enkel verhaal incompleet. In een kort tijdsbestek weet de auteur uitgebreide informatie over zowel de omgeving, als de personages te geven. Dit alles op een dusdanige manier dat je bij het verhaal betrokken blijft en je gemakkelijk een voorstelling van de situatie kan maken.

Elk verhaal is even bijzonder…

View original post 175 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s